Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σαλάτα ρόκα με σύκο και φέτα

Σαλάτα ρόκα με σύκο και φέτα

Περιγραφή

Σαλάτα με baby ρόκα ,φρέσκα σύκα και φέτα.Μια άκρως καλοκαιρινή και δροσερή σαλάτα!

Συστατικά

baby ρόκα (περίπου δύο χούφτες γεμάτες)
1 μεγάλο σύκο ξεφλουδισμένο σε τέταρτα
50 γρ φέτα σε κυβάκια
ελάχιστο παπαρουνόσπορο
για το ντρέσινγκ
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι μέλι
1/2 κουταλάκι λευκό βαλσάμικο
ελάζιστο αλάτι

Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Σε ένα μπωλάκι βάζουμε τα υλικά μας και τελευταίο το ελαιόλαδο χτυπώντας με αυγδογδάρτη.

Με την περισσότερη ποσότητα ανακατεύουμε με τα χέρια μας τη ρόκα, να πάει παντού. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τη ρόκα και από πάνω βάζουμε τα σύκα, τη φέτα, πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο και ρίχνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε