Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Πράσινη σαλάτα με τόνο και κίτρινα ντοματίνια

Πράσινη σαλάτα με τόνο και κίτρινα ντοματίνια

Περιγραφή

Σαλάτα με τόνο ,κίτρινα ντοματίνια  με ντρέσινγκ μαγιονέζας και lime.

Συστατικά

ρόκα
σπανάκι
λόλο ρόσο
μαρούλι
5 ντοματίνια κίτρινα στη μέση κομμένα
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 κουταλάκι κάπαρι
1 κουταλάκι κρουτόν ολικής
αλάτι
1/2 πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
για το ντρέσινγκ
1 και 1/2  κουταλιά μαγιονέζα light
1 κουταλάκι μουστάρδα
λίγες σταγόνες lime
ξύσμα lime
1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο


Ετοιμάζουμε πρώτα το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ με τον αυγογδάρτη.
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη σαλάτα. Τη στρώνουμε σε πιάτο και ανάμεσα βάζουμε κάθε φορά και λίγο από το ντρέσινγκ κρατώντας λίγο και για το τέλος. Από πάνω βάζουμε τον τόνο, τα ντοματίνια, την κάπαρη, το κρουτόν, την πιπεριά ,λίγο αλάτι και το υπόλοιπο ντρέσινγκ.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε