Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Καβουρντιστή πατάτα

Καβουρντιστή πατάτα

Περιγραφή

Κυβάκια πατάτας καβουρδισμένα με φέτα και δυόσμο.

Συστατικά

  • 3 πατάτες σε τετράγωνα κομματάκια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 χούφτα δυόσμος ψιλοκομμένος
  • λίγη φέτα λιωμένη
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα μία κουταλιά
  • αλάτι χοντρό
  1. Σε αντικολλητικό τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πατάτες.
  2. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς, χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό κουνώντας κάθε τόσο το τηγάνι για να ψηθούν και από μέσα.
  3. Τις βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος μικρό και από πάνω ρίχνουμε τη μουστάρδα , τη φέτα το δυόσμο , τα κρεμμυδάκια, αλάτι λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με τα χέρια.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε