Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Κουλουράκια καρότου με τυρί

Κουλουράκια καρότου με τυρί

Περιγραφή

Τα πιο νόστιμα κουλουράκια καρότου... με γεύση "έκπληξη"!

Συστατικά

  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει
  • 1/4 φλ. γάλα
  • 1 φλ. τυρί τριμμένο (φέτα)
  • 1 τριμμένο καρότο μεγάλο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλ. ηλιέλαιο
  • 1/2 φλ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  1. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  2. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να δημιουργήσουμε μία μαλακή ζύμη.
  3. Λαδώνουμε το ταψάκι, πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βάζουμε στον (προθερμασμένο) φούρνο, στον αέρα, στους 180 για 20 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την τέλεια γεύση τους... μένει μόνο να τα δοκιμάσετε! Καλή επιτυχία! :)

Σας προτείνουμε