Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Λαχανικά μαριναρισμένα με κρέμα βαλσάμικου

Λαχανικά μαριναρισμένα με κρέμα βαλσάμικου

Περιγραφή

Λαχανικά στη σχάρα, μαριναρισμένα με ελαιόλαδο ,δεντρολίβανο και θυμάρι σε συνοδεία κρέμας βαλσάμικου.

Συστατικά

  • 1 πατάτα
  • 1 κολοκυθάκι
  • 1 μελιτζάνα
  • 1 πιπεριά πράσινη( για γέμισμα)
  • 1 πιπεριά κόκκινη(για γέμισμα)
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες χοντρές
  • 1 ντομάτα
  • Για τη μαρινάδα
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι πάπρικα
  • ½ κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγη κρέμα βαλσάμικου για το γαρνίρισμα
  1. Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας.
  2. Βράζουμε πρώτα την πατάτα μέχρι να μαλακώσει λίγο και κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε χοντρές ροδέλες.
  3. Ρίχνουμε σε ένα μπωλ τη μαρινάδα και από πάνω τα λαχανικά ανακατεύοντας με τα χέρια μας να πάει παντού. Αφήνουμε ½ με 1 ώρα να πάρουν τα αρώματα. Την ντομάτα τη βάζουμε στο τέλος για να μη βγάλει τα υγρά της.
  4. Ψήνουμε τα λαχανικά μας στη σχάρα ή σε σχαροτήγανο ,τα στρώνουμε σε πιάτο ,γύρω γύρω βάζουμε λίγη από τη μαρινάδα και από δεξιά αριστερά λίγη κρέμα βαλσάμικου.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε