Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μανιτάρια με baby ρόκα

Μανιτάρια με baby ρόκα

Περιγραφή

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με λαδολέμονο και ρόκα.

Συστατικά

  • 3 μανιτάρια πόρτο μπέλο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • χοντρό αλάτι
  • θυμάρι φρέσκο για άρωμα
  • λεμόνι
  • ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
  • και λίγο ακόμη για το σωτάρισμα
  • Baby ρόκα

Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με πετσέτα και τα κόβουμε. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τα μανιτάρια με το σκόρδο και γυρίζουμε να σωταριστούν. Σβήνουμε με το κρασί, αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι και τραβάμε στην άκρη. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο (1 φλιτζανάκι) , το λεμόνι και ελάχιστο φρέσκο θυμάρι. Βάζουμε σε πιατέλα τα μανιτάρια , από πάνω τη ρόκα και περιχύνουμε με το λαδολέμονο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Προσοχή στην ποσότητα του θυμαριού γιατί πικρίζει.

Σας προτείνουμε