Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μανιτάρια σοτέ με φρέσκια ντομάτα

Μανιτάρια σοτέ με φρέσκια ντομάτα

Περιγραφή

Μανιτάρια με ντομάτα σβησμένη με σάλτσα βασιλικού! Ένας πολύ νόστιμος μεζές.Δοκιμάστε τον!

Συστατικά

  • 5-6 ασπρομανίταρα κομμένα στα 4
  • 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
  • 50-100 γρ. φέτα σε τρίμματα
  • για τη σάλτσα βασιλικού
  • 10 φύλλα βασιλικού
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/4 ποτηριού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά άσπρο βαλσάμικο
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Σωτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο ελαιόλαδο για 2 λεπτά κατόπιν ριχνουμε τη ντομάτα , αφηνουμε αλλα 5 λεπτά στο τιγάνι και τα σβήνουμε με σάλτσα βασιλικού.Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε λίγα τρίμματα φέτας από πάνω και σερβίρουμε.
  2. Για τη σάλτσα βασιλικού, βάζουμε σε μπλέντερ όλα τα υλικά της σάλτσας και είναι έτοιμη.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε