Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπάλες τυριού με παπαρουνόσπορο

Μπάλες τυριού με παπαρουνόσπορο

Περιγραφή

Τυρομπαλάκια από μανούρι με πέστο βασιλικού σκεπασμένο με παπαρουνόσπορο.

Συστατικά

  • 150 γρ. μανούρι
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 2 κουταλιές πέστο βασιλικού
  • αλάτι, λευκό πιπέρι
  • άνηθος ψιλοκομμένος 1 κουταλιά
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο (προαιρετικά)
  • Παπαρουνόσπορος για το πασπάλισμα
  1. Λιώνουμε με ένα πηρούνι το μανούρι και προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά.
  2. Ανακατεύουμε και πλάθουμε μπαλάκια.
  3. Τα κυλάμε στον παπαρουνόσπορο και τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Τα σερβίρουμε με κρασί.

Σας προτείνουμε