Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπακετάκια με σνίτσελ κοτόπουλου

Μπακετάκια με σνίτσελ κοτόπουλου

Περιγραφή

Φετούλες μπακέτας με σαλάτα κηπουρού και σνίτσελ κοτόπουλου. Ιδανικό πιάτο για μπουφέ.

Συστατικά

  • 1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλου για σνίτσελ
  • 2 αυγά χτυπημένα ελαφρώς
  • 1 φακελάκι τριμμένη φρυγανιά
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλεύρι για το άλειμμα
  • 1-1 1/2 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
  • 1/4 κηπουρού
  • αλάτι
  1. Φτίαχνουμε πρώτα τα σνίτσελ. Παίρνουμε τα φιλέτα (τα οποία έχει χτυπήσει πρώτα ο κρεοπώλης ) και τα αλατίζουμε.
  2. Τα βουτάμε ελαφρώς στο αλεύρι, μετά τα βρέχουμε με τα αυγά και τέλος τα βουτάμε στη φρυγανιά.
  3. Σε καυτό λάδι τηγανίζουμε τα σνίτσελ μας.
  4. Στη συνέχεια κόβουμε τα σνίτσελ μας στο μέγεθος της φετούλας της μπακέτας.
  5. Βάζουμε σε κάθε φετούλα 1 κουταλάκι κηπουρού και από πάνω ένα κομμάτι σνίτσελ. Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα και σερβίρουμε σε πιατέλα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Θα βγουν αρκετά κομμάτια.Αν σας φαίνονται πολλά, βάλτε τα παναρισμένα σνίτσελ πριν τα τηγανίσετε στην κατάψυξη.

Σας προτείνουμε