Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπουκίτσες με μπέικον

Μπουκίτσες με μπέικον

Περιγραφή

Ιδανικό για το κρασί μας. Υπέροχες μπουκίτσες γεμισμένες με αποξηραμένα δαμάσκηνα και λουκανικάκια.

Συστατικά

  • 8 λωρίδες μπέικον μακρόστενες
  • 8 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
  • 8 λουκανικάκια μικρά (τύπου Φραγκφούρτης)
  1. Κόβουμε τις λωρίδες μπέικον στη μέση και με τις 8 μισές φέτες τυλίγουμε τα δαμάσκηνα και με τις υπόλοιπες τυλίγουμε τα λουκανικάκια και τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδα.
  2. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά σε τηγάνι με λίγο λάδι.
  3. Έτοιμα τα μεζεδάκια μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε