Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Οι πατατοκροκέτες της Νατάσσας

Οι πατατοκροκέτες της Νατάσσας

Περιγραφή

Τέλειος συνδυασμός πατάτας, τυριού, κασεριού και... κολοκυθιού! Δοκιμάστε το!

Συστατικά

  • 6 πατάτες
  • 5 κουταλιές γάλα
  • 1 αυγό
  • 1 κολοκυθάκι μικρό
  • αλεύρι
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 κύβο
  • 1 κομμάτι τυρί
  • 1 κούπα κασέρια τριμμένα (προτείνω κεφαλοτύρι)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  1. Βράζουμε τις πατάτες σε νερό που προσθέσαμε τον κύβο, τις λιώνουμε με το πιρούνι να γίνουν πουρές και ρίχνουμε το βούτυρο και το γάλα για καλύτερη υφή.
  2. Αφού κρυώσει λίγο ο πουρές, προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο, αλεύρι, το κολοκύθι τριμμένο, τα κασέρια και το τυρί επίσης τριμμένο.
  3. Στη συνέχεια, πλάθουμε, σχηματίζουμε τις κροκέτες, τις πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.
  4. Τις τηγανίζουμε!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Γίνονται το ίδιο νόστιμες και με πουρέ έτοιμο! Το κολοκύθι το στραγγίζουμε καλά με τα χέρια μας. Καλή σας επιτυχία!

Σας προτείνουμε