Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πατάτες με μπέικον

Πατάτες με μπέικον

Περιγραφή

Πατάτες ψητές με μπέικον που μοιάζουν με τηγανιτές. Είναι θεϊκές.

Συστατικά

  • 2 πατάτες μεγαλούτσικες
  • 3 φέτες μπέικον σε τετραγωνάκια
  • 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 1 χούφτα τριμμένη μοτσαρέλα
  • αλάτι χοντρό
  • λίγο ελαιόλαδο
  1. Πλένουμε καλά τις πατάτες. Τις βράζουμε για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Τις κόβουμε σε ροδέλες όπως είναι με τη φλούδα και τις στρώνουμε σε ταψί λαδωμένο δίπλα δίπλα.
  3. Τις πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι, και τις ψήνουμε και από τις δύο μεριές από 5- 7 λεπτά περίπου.
  4. Τις πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά μας και από πάνω ρίχνουμε το μπέικον και τη μοτσαρέλα και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε