Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πιπεριές με φέτα

Πιπεριές με φέτα

Περιγραφή

Πιπεριές γεμιστές με φέτα και ντομάτα στο φούρνο.

Συστατικά

  • 10 πιπεριές πράσινες κέρατο
  • 250 γρ. φέτα τριμμένη
  • 100 γρ. γραβιέρα(προαιρετικά)
  • 2 κούπες ντομάτες τριμμένες
  • λίγο ελαιόλαδο
  • ρίγανη,αλάτι,πιπέρι
  1. Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους προσεχτικά χωρίς να φτάσουμε στην άλλη άκρη και κοπούν τελείως.
  2. Σε ένα μεγλάλο μπωλ βάζουμε τη φέτα, τη γραβιέρα,τη μία κούπα ντομάτα, 1 κουταλάκι ρίγανη,λίγο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
  3. Ανακατεύουμε απαλά και γεμίζουμε τις πιπεριές κλείνοντας τα καπάκια τους.
  4. Σε ένα πυρέξ βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και 2 κουταλιές από τη δεύτερη κούπα ντομάτα.
  5. Στρώνουμε τις πιπεριές τη μία δίπλα στην άλλη και από πάνω αλατίζουμε ελαφρώς και περιχύνουμε με τη δεύτερη κούπα ντομάτα και λίγη ρίγανη.
  6. Αν έχει περισσέψει γέμιση τη ρίχνουμε από πάνω για να κάνει κρούστα.
  7. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 10 λεπτά.Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι πιπεριές.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν παραλείψουμε τη γραβιέρα , μπορούμε να προσθέσουμε λίγη ακόμη φέτα.

Σας προτείνουμε