Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Στραπατσάδα απλή!

Στραπατσάδα απλή!

Περιγραφή

Αυγά με ντομάτα! Μια γρήγορη και νόστιμη λύση!

Συστατικά

  • 2 μικρές ντομάτες ώριμες τριμμένες
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 30 γρ φέτα προαιρετικα
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε τις ντομάτες να πάρουν μια βράση.
  2. Προσθέτουμε και τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε λίγο να ψηθεί το αυγό. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε τη φέτα σε τρίμματα( αν τη χρησιμοποιήσουμε).
  3. Έτοιμη.Παίρνουμε ψωμάκι και βουτάμε!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε