Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τορτίγια τοστ

Τορτίγια τοστ

Περιγραφή

Απίθανη γεύση αυτή η τορτίγια τοστ. Την εμπνεύστηκα ψάχνοντας κάτι για βραδινό που να μοιάζει με πίτσα αλλά να είναι και γρήγορο και ιδού!

Συστατικά

  • 4 τορτίγιας
  • 2 χούφτες μαρούλι κομμένο
  • 4 κουταλάκια μαγιονέζα Light
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  • 4 κουταλάκια cottage cheese
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  1. Απλώνουμε τις τορτίγιας και μοιράζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το μαρούλι.
  2. Από πάνω απλώνουμε τη γαλοπούλα, τη μοτσαρέλα και τέλος το cottage cheese και διπλώνουμε στη μέση.
  3. Τα βάζουμε στη τοστιέρα και τα ψήνουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε