Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τυρομπαλάκια

Τυρομπαλάκια

Περιγραφή

Μπαλάκια με μπλε τυρί και ανθότυρο σκεπασμένα με σουσάμι

Συστατικά

  • 100 γρ. μπλε τυρί
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο (προαιρετικά)
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο κατά βούληση
  • σουσάμι για το πασπάλισμα
  1. Λιώνουμε το μπλε τυρί και τον ανθότυρο με το πιρούνι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για ½ ώρα να σφίξει το μείγμα .
  2. Πλάθουμε μπαλάκια και τα κυλάμε στο σουσάμι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με κρασί. Μπορούμε να βάλουμε τα τυρομπαλάκια σε σαλάτα με ρόκα και σπανάκι αντί να βάλουμε παρμεζάνα. Σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακά.

Σας προτείνουμε