Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τoρτίγιας με κοτόπουλο

Τoρτίγιας με κοτόπουλο

Περιγραφή

Τορτίγιας με κομματάκια κοτόπουλου, καλαμπόκι και κόκκινης πιπεριάς

Συστατικά

  • 4 τορτίγιας
  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 πιπεριές φλωρίνης σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
  • 200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • πιπέρι καγιέν ,κόκκινο πιπέρι γλυκό, αλάτι
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 100 γρ. έμενταλ τριμμένο
  • 1 σφηνάκι ρούμι
  1. Πλένουμε και κόβουμε το φιλέτο σε κομματάκια. Το πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά μας και τη μουστάρδα και το σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
  2. Προσθέτουμε την πιπεριά και το καλαμπόκι για 3-4 λεπτά, και σβήνουμε με το ρούμι.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Στο γιαούρτι προσθέτουμε τη μουστάρδα και λίγο κόκκινο πιπέρι. Παίρνουμε την κάθε τορτίγια , αφού τη ζεστάνουμε, την αλείφουμε με το μίγμα γιαούρτι μουστάρδας και μετά προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά, και το έμενταλ. Τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορούμε να κρατήσουμε λίγο από το μίγμα γιαούρτι μουστάρδα να προσθέσουμε και λίγο τσίλι και να συνοδεύσουμε την τορτίγια μας.

Σας προτείνουμε