Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Καρότα με άρωμα πορτοκαλιού

Καρότα με άρωμα πορτοκαλιού

Περιγραφή

Καρότα σωτέ με πορτοκάλι και γλυκάνησσο.

Συστατικά

4 καρότα μεγάλα
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/4 κουταλάκι γλυκάνησσο
1 κουταλιά μαργαρίνη
χυμό από 2 πορτοκάλια
αλάτι
  1. Κόβουμε τα καρότα σε φέτες και τα βράζουμε για λίγα λεπτά , να μη μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε.
  2. Σε τηγανάκι βάζουμε τη μαργαρίνη να κάψει και ρίχνουμε τα καρότα. Τα γυρίζουμε και τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Αλατίζουμε και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να σιγοβράσουν.
  4. Έτοιμα να τα σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορεί να συνοδεύσει το ψάρι, το κρέας .

Σας προτείνουμε