Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Γραβιέρα τηγανητή με βρώμη και παπαρουνόσπορο

Γραβιέρα τηγανητή με βρώμη και παπαρουνόσπορο

Περιγραφή

Γραβιέρα τηγανητή με βρώμη και παπαρουνόσπορο ,συνοδεία με γλυκό κουταλιού σύκο.

Συστατικά

300-350γρ γραβιέρα Κρήτης
1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
βρώμη ,παπαρουνόσπορος για την επάλειψη
λίγο αλεύρι
γλυκό του κουταλιού σύκο ψιλοκομμένο

Αφήνουμε τη γραβιέρα λίγο εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Την πασπαλίζουμε καλά με το αλεύρι.
Από πάνω αλέιφουμε με το αυγό και από πάνω με τη βρώμη και τον παπαρουνόσπορο.
Το αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε και από πάνω περιχύνουμε με το γλυκό το κουταλιού.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορούμε να την ετοιμάσουμε και από το προηγούμενο βράδι και να την τηγανίσουμε λίγο πριν τη σερβίρουμε.

Σας προτείνουμε