Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Kατσικίσιο τυρί πανέ με σούπα από φράουλες

Kατσικίσιο τυρί πανέ με σούπα από φράουλες

Περιγραφή

Συστατικά

  • 5 φέτες κατσικίσιο τυρί
  • 5 αυγά, χτυπημένα
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι, με αλάτι
  • 3 φλιτζάνια φρυγανιά
  • Σούπα φράουλας
  • 1 φλιτζάνι φράουλες, σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι ρούμι
  • ¼ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • ξύλο κανέλας
  1. Περνάμε το κατσικίσιο τυρί πρώτα από το αλεύρι, μετά το αυγό και μετά από την φρυγανιά.Το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά
  2. για την σούπα με φράουλες
  3. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το ρούμι, τη ζάχαρη, την κανέλα και βραζουμε μέχρι να μείνει το μισό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Σερβιρισμα
  5. Τηγανίζουμε το τυρί σε καυτό λάδι .Βαζουμε σε βαθυ πιάτο και από πάνω το τυρί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε