Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τάρτα με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμυδια

Τάρτα με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμυδια

Περιγραφή

Τάρτα με μανιτάρια ,καραμελωμένα κρεμμύδι και τυριά..

Συστατικά

1 φύλλο κουρού 500 γρ ασπρομανίταρα κομμένα στα τέσσερα 2 κρεμμυδια σε ροδέλες 100 γρ φέτα σε τρίμματα 100 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ τριμμένη γραβιέρα 2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη 1 κουταλιά βούτυρο Κρόκος για να αλείψουμε την τάρτα
Καραμελώνουμε τα κρεμμυδια. Σε ένα τηγάνι βάζω το βούτυρο να λιώσει,ρίχνουμε τα κρεμμυδια και σε 1-2 λεπτά τη ζάχαρη. Αφήνουμε να καραμελώσουν. Τα μεταφέρουμε σε ένα σκεύος. Σε τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατευουμε κουνώντας το τηγάνι. Σε 3-4 λεπτά μεταφέρουμε στο σκεύος με τα μανιτάρια. Αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικα και ανακατευουμε ελαφρώς. Αλείφουμε με λιγο ελαιόλαδο μια ταρτιέρα και στρώνουμε πάνω το φύλλο κουρου πατώντας το καλά στα τοιχώματα της ταρτιερας. Αλειφουμε με κρόκο αυγού γύρω γύρω τη ζύμη της τάρτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε