Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κρέπες με σπανάκι και σως γιαουρτιού

Κρέπες με σπανάκι και σως γιαουρτιού

Περιγραφή

Κρέπες με σπανάκι, άνηθο και γιαούρτι.

Συστατικά

4 Κρέπες
200-250 γρ σπανάκι πλυμένο και κομμένο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι
πιπέρι
4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος φυτική
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τις κρέπες ακολουθούμε τις οδηγίες για τη συνταγή ζύμη για κρέπες.
Σε τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι για μισό λεπτό και συνεχίζουμε με το σπανάκι και τέλος τον άνηθο. Μόλις μαραθούν ελαφρώς αποσύρουμε από τη φωτιά. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη κρέμα γάλακτος , λίγο άνηθο και ελάχιστο χοντρό αλάτι. Γεμίζουμε τις κρέπες μας πρώτα με το σπανάκι και από πάνω τη σως γιαουρτιού και τυλίγουμε σε ρολό.Μπορούμε να τις φάμε και έτσι ή αν θέλουμε μπορούμε να συνεχίσουμε λίγο στο φούρνο, αραδιάζοντας τις κρέπες σε ταψάκι και πασπαλίζοντας από πάνω κάποια γραβιέρα.Μόλις λιώσει η γραβιέρα είναι έτοιμες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε