Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τορτίγιας με ανθότυρο και σολομό

Τορτίγιας με ανθότυρο και σολομό

Περιγραφή

Συστατικά

4 τορτίγιας 150 γρ καπνιστό σολομό 200 γρ ανθότυρο σε κυβάκια Λιγο ψιλοκομμένο άνηθο Ξύσμα απο μισό lime 4 κουταλάκια μαγιονέζα light Λίγες σταγόνες lime Λιγο αλάτι
Αλειφουμε τις τορτίγιας με μαγιονέζα και γεμίζουμε με ανθότυρο σολομό, άνηθο, ξύσμα, και λίγες σταγόνες lime ,αλατίζουμε και τυλιγουμε σε σφιχτά ρολά. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε